×

Videochat in studio sau pe cont propriu – Cum e mai bine?

Activitatea de videochat este una tot mai atractiva pentru multe tinere. Provocatoare, captivanta, satisfacatoare din punct de vedere financiar, aceasta meserie este una interesanta. Multe dintre fetele care practica sau doresc sa pasasca in aceasta industrie isi pun insa probleme de modul in care este mai avantajos sa desfasoare aceasta meserie, independent sau in cadrul unui studio profesional. Aceste aspecte vom incerca sa le dezbatem in randurile urmatoare.

Cele mai multe dintre studiourile de videochat, desfasoara activitate in conformitate cu prevederile legale, deci modele angajate platesc contributiile aferente catre stat si se incadreaza in normele impus de lege. Fetele care lucreaza in astfel de studiouri, nu se vor trezi in situatia de a aparea pe prima pagina a ziarelor de scandal, din pricina descinderilor politiei sau a inspectorilor care incearca sa stopeze munca la negru.

Patronii care au investiti in studiouri de videochat profesionale precum htttp://zumzumstudio.com au creat un mecanism extrem de bine pus la punct care asigura confort modelelor. Studiourile sunt prevazute cu incaperi tematice care permit crearea unei povesti frumoase. Acestea sunt decorate placut astfel ca atmosfera sa fie degajata si prietenoasa. In astfel de studiouri sedintele de videochat sunt confortabile chiar si pentru modele incepatoare, care inca nu stapanesc foarte bine arta comunicarii.

Trebuie mentionat ca studiourile profesionale sunt dotate cu aparatura tehnologica de foarte buna calitate care permit redarea imaginilor exceptional. Sansele de a pica legatura in timpul unei convorbiri sau de a transmite burat sunt minime, daca alegi sa lucrezi in astfel de studiouri. Dealtfel, patronii care au investiti in aparatura tehnologia de ultima generatiei pun la dispozitie si personal pentru intretinerea tehnica, astfel incat modele se vor concentra doar asupra sedinte de videochat, nu asupra problemelor tehnice.

Studiourile de videochat investesc in promovare si publicitate, astfel ca fetele ce aleg lucreze ca angajate, nu vor duce lipsa de clienti. In plus multe dintre studiouri accepta doar clientii din tari straine, deci modele de bucura de discretie maxima.

In studiourile de videochat care desfasoara activitate profesionala modele sunt consiliate de la inceput cu privire la sarcinile si indatoririle pe care le au. Sedintele de training realizate le ajuta pe tinere sa treaca peste emotiile coplesitoare de la inceput si transforma aceasta meserie in una placuta. Dealtfel cele mai multe studiouri sunt dotate cu personal specializat in make-up si intretinere corporala, ce asigura modelelor o prezenta ingrijita. Fetele angajate se bucura si de pachete la saloanele de infrumusetare si intretinere fixica, iar aceste recompense nu fac decat sa creasca increderea si stima de sine.

Un alt avantaj de care se pot bucura modele care lucreaza in studio este legat de faptul ca nu sunt singure si nu se simt singure. Ca si in alte comunitati, si in cele de videochat se leaga prietenii din pricina subiectelor comune. Toti angajatii simt ca apartin unui grup, se sustin si isi impartasesc experientele. Dealtfel cele mai multe dintre fete devin prietene comunica si colaboreaza, invata sa se asculte si isi impartasesc secretele.

Comisioanele platite de model studiourile sunt perfect justificate, intrucat beneficiile oferite sunt numeroase. In concluzie avantajele pe care le au tinerele care practica videochat in cadru organizat, in studiouri profesionale sunt mult mai mari fata de privilegiile pe care le pot avea fetele ce aleg sa desfasoare activitate independent.

2 thoughts on “Videochat in studio sau pe cont propriu – Cum e mai bine?

  1. In prezent fac pe cont propriu, dar ma bate gandul sa merg si la un studio o perioada, sa vad daca am ceva avantaje…

    1. Bună vreau și eu sa fac videoceat pe con propriu fără sa am alte obligați cu firma sau ceva ști vrun sait în care pot face am încercat și pe chaturbate.com
      Am stat pe saitul asta cam 2 ore și un ban nu am făcut dar vizitatori aveam mulți.
      Te rog spune-mi și mie un sait în care pot face pe con propriu. Miltumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *