×

To be or not to be…a vegan

Unii tineri considera ca este super cool sa fii vegan, dar nu cred ca se gandesc si la sanatatea lor. Pentru acesti tineri vegani, santatea este pe ultimul loc din pacate. Cunosc vegani care din cauza unui regim alimentar extrem de strict au probleme de sanatate: dureri de cap, stari de ameteala, dureri de burta, o stare de oboseala etc …

Sa te infometezi nu este deloc un lucru bun si daca unii vegani ar consulta un medic specialist inainte de a urma un regim alimentar extrem de strict ar fi sper ok, doar ca unii vegani se baga pe regim fara a cere sfatul unui specialist.

Am cunoscut un tip vegan care dupa ce a slabit printr-un regim de infometare extrem de sever peste 13 de kg in decurs de o luna, a fost nevoit sa cheltuie peste 2000 de euro pentru a isi reveni. Din cauza ca a slabit extrem de rapid a inceput sa aiba probleme cu tenul, probleme cu stomacelul. Pentru ca tenul lui sa revina la normal a fost nevoie de multe injectari cu botox. Acum tipul este bine mersi, nu mai este vegan si mananca orice, este super activ, nu mai are stari de lesin, nu se mai simte obosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *