×

Ghidul unui incepator in ale masajului erotic

Ati dorit intotdeauna un masaj erotic, dar nu aveti idee la ce sa va asteptati? Ei bine, daca sunteti stresati la serviciu, aveti probleme acasa sau va luptati sa va satisfaceti nevoile sexuale, ar putea fi exact ceea ce „a recomandat medicul”. Desi uneori este aceasta activitate este descrisa cu conotatii „murdare”, ea face de fapt mult mai multe decat sa satisfaca barbatii excitati de varsta mijlocie. In aaceste vremuri, terapia de masaj erotic ar putea fi un beneficiu pentru toata lumea. Si aici am sa va spun mai multe …

Saloanele de masaj erotic sunt peste tot …

Daca locuiti in centrul orasului, treceti probabil pe langa un salon de masaj pentru adulti zilnic. Este posibil sa fiti familiarizat deja cu unele saloane, insa poate va intrebati ce se intampla in spatele usilor inchise. Masajul erotic este adesea vazut ca un subiect tabu, si inca sunt multi oameni care sunt de impresia ca aceasta activitate este ilegala. Acest lucru este fals! Cel mai adesea, acest serviciu este popular in randul oamenilor de afaceri, care deseori opteaza pentru un masaj erotic in pauza de pranz sau dupa munca.

Se pierd adesea in peisaj

Unul dintre motivele pentru care aceste saloane sunt discrete este ca sa-si protejeze clientii. Multi dintre ei sunt poate casatoriti, au copii sau cariere infloritoare pe care, evident, nu doresc sa le asocieze cu serviciile sexuale. Prin urmare, multi saloane de masaj erotic sunt adesea mascate in case private pentru a se pierde in peisaj.

Orice dovada a rezervarii dvs. este distrusa

Majoritatea saloanelor de masaj erotice va sfatuiesc sa apelati pentru a rezerva inainte de sesiune, dar nu va faceti griji pentru nicio informatie scursa – probele rezervarii dvs. sunt de obicei sterse imediat dupa sesiune! Puteti da intotdeauna un nume fals si ascunde numarul dvs. daca doriti cu adevarat.

Alegeti maseuza preferata

Prima data cand ajungeti la un astfeld e salon poate veti fi nervos. Un mix delicios de maseuze va sta in fata ochilor dvs, asteptand sa alegeti una (sau mai multe) pentru ora dvs de relaxare – probabil ca nu v-ati simtit niciodata la fel de coplesit!

E bine sa fii nervos

Nu va faceti griji daca va simtiti timid, maseuzele osunt obisnuite sa aiba de-a face zilnic cu clienti incepatori, si vor face tot ce pot pentru a va simti in largul dvs. Unele saloane au chiar o receptie unde va puteti aseza si discuta cu fetele pentru a va da un sentiment de familiaritate. S-ar putea sa vi se ofere chiar si un pahar de vin pentru a va relaxa nervii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *