×

De ce sa iti faci un site web pentru afacerea ta?

Site-ul poate fi un portal prin care partenerii de afaceri, clientii, angajatii, etc pot afla noutatile din activitatea ta. Site-ul poate avea o zona protejata cu parola (in care nu pot avea acces decat persoanele agreate de tine) si in care sa se afle diverse fisiere sau comunicate catre cei care au acces (liste de preturi si tarife, decizii, etc.), sau poate fi o baza de date cu elemente dintre cele mai diverse in functie de specificul afacerii tale (stocuri , contracte in cazul agentiilor imobiliare, informatii specifice in cazul agentiilor auto, si asa mai departe).

Pagina web poate fi deasemeni folosita ca si magazin de prezentare si desfacere, comenzile putand fi transmise de catre clienti prin mediul electronic direct catre departamentul de vanzari, fie ca este vorba de servicii de tip catering (restaurant, fast food, etc.), fie ca este vorba de magazine online ceva mai complexe. Magazinul online te scuteste de cheltuielile cu privire la spatiile de depozitare, stocuri de marfa deoarece el afisaza doar fotografii ale produselor comercializate si da posibilitatea comerciantului sa se aprovizioneze doar cu produsele pentru care are o cerere concreta.

Pagina ta de internet poate oferi o estimare de cost. Astfel, clientul poate sa-si faca o imagine preliminara asupra costurilor pe care ar trebui sa le suporte achizitionand produse sau servicii de la tine. In acest fel se pot elimina anumite pierderi pe care le-ai putea avea in procesul de livrare a marfurilor.

In concluzie, site-ul de internet poate fi orice iti doresti, iti poate pune afacerea pe pilot automat si, nu in ultimul rand, iti poate creste profiturile substantial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *