De ce sa cumparati un laptop second hand? In primul rand va ganditi la buget si la cat veti economisi cumparand un laptop sh, ceea ce este si adevarat.

Un laptop second hand este mai ieftin decat un laptop nou chiar si cu 50% iar calitatea este aproape aceeasi. E drept ca un laptop sh a fost utilizat o perioada de catre altcineva, insa un magazin serios care pune spre vanzare astfel de echipamente, se asigura ca laptopurile functioneaza perfect, fara probleme iar calitatea acestora este una ridicata.

Inainte de a cumpara de la un anume magazin, piatasibiu va indeamna sa verificati parerile clientilor pe pagina de facebook si asigurati-va ca veti beneficia de politica de retur in caz ca nu sunteti multumit din diferite motive de laptop,

Intotdeauna testati laptopul pe loc in magazin si nu plecati fara factura fiscala si certificat de garantie. Toate acestea va asigura mica investitie si va da o liniste de care aveti nevoie pentru a va putea bucura de laptopul cumparat la maxim.

Ce laptop pot cumpara cu 500 de lei?

Cu 500 de lei nu vei putea cumpara niciodata un laptop nou insa vei gasi destule optiuni in magazinele care vand laptopuri second hand. Cu 500 de lei poti cumpara un laptop cu procesor core2duo, 4 gb de memorie ram si un hdd laptop de minim 320 de gb. Cel mai probabil iti si raman 100 de lei, bani cu care ai putea sa iti cumperi un mouse wireless, un stick pentru cand va fi nevoie si inca ceva.

Pot obtine un pret si mai bun?

Poti obtine un pret mai bun doar daca ai un laptop vechi sau defect si alegi sa cumperi de la un magazin sau service care are programul rabla pentru laptop, Acest program iti poate aduce un cupon de reduceri exact ca in cazul programului rabla pentru masini doar ca la scara mult mai mica. Nu te astepta niciodata la mari reduceri in cazul in care ai un laptop defect sau vechi insa la un laptop de 400 de lei, nu ar strica inca o reducere de 50 de lei pentru un produs defect pe care oricum nu il folositi.