×

De ce Android?

In ultima perioada sunt la mare cautare telefoanele cu Android. De ce am ajuns sa preferam telefoanele cu sistem de operare Android? Raspunsul este cat se poate de simplu. Deoarece se pot folosi foarte usor iar prin intermediul Google Play putem achizitiona cele mai tari aplicatii. Acum poti gasi pe Google Play milioane de aplicatii si jocuri. Sunt foarte multe aplicatii de calitate care mi-au placut si mie foarte mult. Eu mi-am luat un Launcher personalizat pentru telefonul meu. Imi place foarte mult acest Launcher fiindca totul se misca mult mai repede. Toate aplicatiile si jocurile sunt impartite pe categorii. Daca vreau sa ma joc intru la jocuri si imi apare lista, daca vreau sa accesez aplicatii ce necesita conexiune la internet, intru in alta categorie, etc.

O sa incep sa fac cateva review-uri la niste aplicatii geniale care nu ar trebui sa va lipseasca din telefon. In ceea ce priveste jocurile, nu prea am timp de ele insa atunci cand am timp joc remmy online sau diverse jocuri precum zuma, diamante, etc. Sunt la mare cautare jocurile simple cu foarte multe nivele. Acestea atrag cei mai multi clienti.

Chiar ma gandeam sa creez o aplicatie speciala care sa atraga cat mai multi clienti. Este foarte important sa creezi ceva simplu si cat mai atragator. Daca vrei sa cumperi jocuri pe Android gratuite atunci cel mai indicat este sa incerci Google Play.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *