×

Cum isi face publicitate un dentist inteligent?

Urasc dentistii. Mai mult decat urasc sa merg la spital sau sa mananc legume, o intalnire cu un dentist este ultima pe care as lua-o in calcul. Si in ciuda faptului ca ma misc destul de mult prin zona, sunt mereu in cautarea unui astfel de profesionist caruia sa-i incredintez dintii mei.

Vorbind cu prieteni care sunt de asemenea interesati in a-si gasi un stomatolog, am auzit tot felul de povestiri oribile – incepand de la realizarea unor plombe inexistente pana la taxarea unor servicii pe care nu le-au primit. Putem cadea de acord cu totii: Gasirea unui stomatolog bun este dificila.

Veti vedea ca atragerea unor clienti buni, si numerosi, este de asemenea dificila. Iata cateva idei inteligente de marketing care sa va ajute clientii sa ajunga la cabinetul dumneavoastra.

Constientizarea locala prin Facebook Ads

Cand vreti sa spuneti lumii despre cabinetul dumneavoastra, este foarte important sa fiti cat se poate de specifici. Cu siguranta nu doriti sa faceti reclama cabinetului dumneavoastra pe o raza de peste 50 de km – daca sunteti in Bucuresti iar cineva din Craiova va vedea anuntul dumneavoastra…nu va fi deloc avantajos, sfatuieste site-ul www.dentistionline.ro.

Click pentru a suna

Principalul obiectiv al marketingului sau a reclamelor pentru cabinetele stomatologice il reprezinta determinarea clientilor sa faca o rezervare. Optiunea “click to call” este disponibila prin Facebook si AdWords pe mobil, desktop si tableta. Aceasta poate fi folosita ca o extensie a campaniei de marketing deja existente sau pentru a creea o noua campanie orientata strict pe ideea de a determina clientii sa va sune.

Advertoriale pentru dispozitive mobile

Dupa cum afirma Google, cele mai multe cautari pentru servicii medicale sunt realizate de pe smartphone. Iar una din cele 20 de cautari urmareste informatii legate de astfel de servicii. Nu ratati ocazia. Puteti crea anunturi exclusiv pentru mobile prin campanii “call-only” cu ajutorul AdWords.

Targetare demografica Facebook

Facebook ofera o sumedenie de factori demografici ce pot fi targetati, si puteti utiliza acest lucru in avantajul dumneavoastra. Exceptand criteriile obisnuite, puteti cauta clienti potentiali folosind filtre perecum limba, relatia maritala, venit, interese sau domeniul de lucru. Cercetarile au demonstrat ca femeile iau 90% din deciziile privind serviciile stomatologice. Asigurati-va ca iesiti in fata concurentei orientand anunturile spre femeile ce au achizitionat recent hainute pentru copii si locuiesc in zona dumneavoastra.

Reamintiti programarile

Indiferent daca este vorba despre o trimitere postala ori un apel telefonic, reamintindu-le clientilor ce au facut programari ca trebuie sa vina reprezinta o metoda buna de a va asigura ca vor fi prezenti. Simplificati acest proces folosind alertele din calendarul Google si cereti confirmarile prin email. Puteti folosi aceasta metoda si pentru a le reaminti pacientilor dumneavoastra sa faca o programare – de exemplu pentru curatarea anuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *