×

Aveti grija la asta cand inchiriati un automobil

Exista suficiente motive sa inchiriati un automobil, de la lasat acasa o masina pe care nu prea va bazati sau care are un consum mare atunci cand vine vorba de calatorii mai lungi, pana la o masina de schimb atunci cand sunteti intr-o vizita de afaceri in alt oras, sau pur si simplu cand masina personala este la reparat. Nu este neaparat ieftin, dar daca aveti distante mari de parcurs, nu e mai rau decat sa luati un taxi, in plus este mai convenabil.

Cand apeleaza la o firma de inchiriat masini, clientii se expun insa la un periciol pe care nu il constientizeaza. Companiile de rent-a-car serioase precum herminrentacar.ro isi actualizeaza permanent flota cu modele de automobile mai noi, care include si sisteme tehnologice mai noi. Inca nu am ajuns la partea rea.

Cele mai multe sisteme noi permit alinirea smartphone-ului via Bluetooth astfel incat sa puteti primi apeluri telefonice prin sistemul audio al automobilului, sa puteti forma numere prin consola centrala, sau sa ascultati muzica de pe smartphone. Alte sisteme includ o mufa USB astfel incat sa puteti beneficia de toate avantajele de mai sus, sis a va incarcati telefonul in acelasi timp.

Aceste avantaje nu sunt ceva rau atata timp cat sunteti proprietarul masinii. Cand inchiriati insa, aduc cateva pericole ascunse.

Cand va conectati cu sistemul masinii prin Bluetooth, automobilul stocheaza numarul Dvs de telefon pentru a se conecta ulterior cu usurinta. De asemenea, pastreaza lista apelurilor, si posibil chiar si contactele Dvs din agenda. Probabil ca nu veti dori ca aceste date sa fie disponibile pentru urmatorul client care inchiriaza aceasta masina.

Pentru a remedia aceste probleme, intrati in sistemul masinii la setari (acest lucru poate fi diferit de la o masina la alta), si stergeti smartphone-ul Dvs din lista de dispozitive aliniate prin Bluetooth. Acest lucru ar trebui sa stearga toate celelalte date asociate. Daca nu reusiti, cautati o setare prin care sa se steargadatele utilizatorului, sau sa faceti o resetare la datele de fabrica. Daca nici aceste optiuni nu sunt de gasit, atunci vorbiti cu angajatii firmei de rent-a-car pentru a gasi o solutie impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *